Stationssteenweg Nijlen onderbroken op 23 februari

Voor het opstellen en demonteren van een mobiele kraan aan een werf, is op 23 februari van 6.30 uur tot 19 uur de Stationssteenweg onderbroken van het kruispunt met Kessel-Dorp tot het kruispunt met de Nieuwstraat.

Ter hoogte van de huisnummers 17 tot en met 27 zal de weg volledig afgezet zijn. Ook fietsers moeten daarom een omleiding volgen via Pastoriestraat, Nieuwstraat en Radiostraat.

De enkelrichting in het gedeelte van de Stationssteenweg tot de Nieuwstraat wordt opgeheven, zodat bewoners in en uit de straat kunnen. Voor autoverkeer gaat de omleiding via Kessel-Dorp, Smoutmolendreef, Nieuwstraat, Radiostraat en Liersesteenweg.

J.E.Claeslaan drie dagen enkelrichting vanwege dakwerken

Voor dakwerken aan een woning in de J.E.Claeslaan komt er een kraan op de rijbaan. Vanwege de drukte en de nabijheid van de spoorweg is wisselend verkeer met inzet van verkeerslichten niet mogelijk.

Daarom is er van 22 tot en met 25 februari enkel verkeer mogelijk in de rijrichting naar Kessel. Verkeer komende vanuit Kessel rijdt rond via G.Gezellestraat, Bevelsesteenweg en Kerkstraat. Fietsers en voetgangers kunnen de werf veilig passeren via een noodfietspad.

Albertkanaalstraat een week enkelrichting voor aankoppeling waterleiding

Van 28 februari tot en 5 maart enkel verkeer mogelijk naar het centrum toe.

In het begin van de Albertkanaalstraat moet er gewerkt worden aan de koppeling van een aantal woningen/winkels aan de waterleiding. De werken gebeuren zowel op de parkeerstroken als de rijbaan en daarom is het nodig de straat tijdelijk enkelrichting te maken.

Van 28 februari tot en met 5 maart kan je van aan de Gebr. Van Raemdonckstraat enkel in de richting van het centrum rijden. Fietsers kunnen wel door in beide richtingen.

De omleiding in de andere richting gaat via de Nonnenstraat. Hiervoor werd gekozen omdat er tegelijkertijd werkzaamheden met verkeerslichten bezig zijn op de Bouwelsesteenweg. Vanwege de krokusvakantie is er ook geen verkeer aan de school in de Nonnenstraat.